loading...

Monstrul din Alaska - Omul Vidra


Omul vidra este o legenda din Alaska foarte stranie, ma uitam pe Discovery la o emisiune "Monstrii din Alaska" unde niste oameni cu pusti si cu camere video au pornit in cautare omului vidra.
Potrivit echipei de cercetare si a vanatorilor cu pusti creatura are capacitatea de asi schimba forma si de a atrage oamenii unde ii mananca.
Ca sa se convinga oamenii au montat o capcana spirituala mai complicata cu cele 4 elemente in jur apa, foc, pamant, si au pus un peste in capcana cu camere de filmat in jurul capcanei aparent capcana sa declansat singura si in filmare nu a aparut nici un monstru ca si cum a venit ca vantul.
 Charlie Sheen vaneaza omul-vidra
 Actorul american nu se dezminte in privinta excentricitatii si iata ca nici recenta postura de bunic nu-l schimba cu absolut nimic. Acum e-n cautarea omului-vidra.    

Dupa ce in iulie a zburat in Marea Britanie, fiind, impreuna cu cativa prieteni, in cautarea monstrului din Loch Ness, Charlie Sheen recidiveaza. N-au avut ei succes, desi, imediat dupa ce s-au intors in SUA, au aparut marturii noi in legatura cu monstrul. Acum, Charlie Sheen a zburat in Alaska oentru a-l cauta pe legendarul om-vidra.  Bineinteles ca nici de data aceasta legenda n-a vrut sa devina realitate, insa actorul nu se simte deloc descurajat, declarand ca in niciun caz nu se opreste aici.

Creatura este o specie cu puteri supra naturale care poate sa se transforme, e o legendă veche indiana o forma de viata care umbla prin rauri si iazurile din sud-est Alaska adica triunghiul din Alaska unde a fost vazut de multe ori big food. O încrucișare între o vidră și un om, Otterman adica omul vidra este o creatură supranaturală rapida cu mare rezistenta si agilitate în apă, la fel ca vidra.
Nu se stie daca aceasta creatura exista sau e doar o legenda dar americani cred ca acesta creatura este libera in alaska si umbla prin paduri la fel cum umbla Big food. 

Alaska Monsters FULL EPİSODE

https://www.youtube.com/watch?v=32-W7c5edIo

Author:

Facebook Comment