loading...

Omul anti-sistem a iesit invingator, cat va rezista DONALD TRUMP

Omul anti-sistem a iesit invingator, cat va rezista DONALD TRUMP

În cartea sa, Guvernul Mondial, fostul ofițer de informații Stelian Octavian Andronic, fost ofițer de informații, povestește o întâmplare care s-a produs în anul 1973. Ceaușescu urma să facă o vizită oficială în Olanda și a fost informat de serviciile secrete că va fi contactat de prințul Bernard, soțul reginei Iuliana, într-un subiect mai delicat.

Se dorea racolarea lui Ceaușescu în celebra societate secretă numită Grupul Bilderberg. Societatea fusese fondată în anul 1954, în Olanda și își propusese ca până în anul 2000 să realizeze un guvern mondial. Ceaușescu a fost sfătuit de către aghiotanții săi să fie prudent.

Spre deosebire de Clubul de la Roma, din Grupul Bilderberg nu fac parte români. Conform informațiilor date de Andronic, din Clubul de la Roma fac parte trei români, Mirecea Malița, Mugur Isărescu și Ildiko Tulbure, profesor la Universitatea Clausthal.

John Perkins, fost angajat FMI, a afirmat în cartea sa, Confesiunile unui asasin economic, cum era trimis să corupă diverși șefi de stat din Irak, Guatemala, România. Coincidență sau nu, toți aceștia au fost asasinați, în urma respingerii ofertelor financiare făcute de FMI.

Perkins vorbește despre șacalii care erau trimiși să răstoarne guvernele care refuzau împrumuturi de la FMI sau Banca Mondială.
Grupul Bilderberg este considerat de către specialiștii politici ca fiind cel mai înalt forum de conducere al Marilor Preoți ai Capitaliștilor. În fiecare an, este realizată o listă cu 130 de invitați care se întâlnesc în locații secrete.

Grupul Bildenberg este considerat cea mai de temut alianță mondială. Consilierul președintelui Rosevelt, James Wartburg, declara, fie că vreți, fie că nu, vom avea un guvern mondial. Singura chestiune este dacă va fi acceptat sau impus.

Ierarhia din cadrul Grupului Bilderberg pară că este identică cu piramida socială din Evul Mediu. În vârf regăsim inițiații, urmează membrii de rang secund care au misiunea de a implementa principiile și ordinele în guvernele vasale și pe ultima treaptă sunt oamenii de rând care formează populația mondială.

În anul 2013, Etienne Davignon, conducătorul Grupului Bildenberg, a vizitat România, la invitația lui Mugur Isărescu. În iunie 2016, membrii Grupului Bilderberg s-au întâlnit în Germania.

Au fost invitați și magnați ai presei americane, pentru că un punct de pe ordinea de zi a fost Donald Trump și împiedicarea acestuia de a ajunge președinte. Media americană trebuia să marșeze la acest combat.

Este primul eșec al celor de la Grupul Bilderberg. Omul anti-sistem a ieșit învingător. Să vedem cât timp va reuși să le țină piept.

Author:

Facebook Comment